2018-03-23 13:57:09• hírek • (x)

A nagy sikerre való tekintettel kétszer is bemutatják A miniszter félrelép című előadást

Mindössze néhány nap alatt elfogytak a belépők, ezért a szervezők úgy döntöttek, másodszorra is színpadra állítják a méltán népszerű darabot. Csipkedd magad, mert már mindenki azt akarja látni, ahogy a miniszter félrelép, így az újabb időpontra is hamarosan el fognak fogyni a jegyek!

Nincs miért csodálkoznunk, hogy egy szempillantás aladt elkeltek a belépők, hiszen ritkán érkezik városunkba ilyen elismert színészgárda. A Szakszervezetek Művelődési Házában színpadra áll Gesztesi Károly, Beleznay Endre, Száraz Dénes és Bánfalvy Ágnes is, a nevükkel fémjelzett darab története pedig garantáltan megtornáztatja a rekeszizmaid.
 

Richard Willey, a kormány egyik sikeres, fiatal minisztere gáláns kalandra készül az ellenzéki frakció titkárnőjével (Jane) egy patinás hotelben. Az este azonban nem kezdődik a legjobban, hiszen a szobába belépve, azonnal találnak egy "hullát" az ablakban. Richard végül segítségül hívja parlamenti titkárát, Geroge Pidgen-t, így már hárman próbálják megoldani ezt a rendkívüli helyzetet. Nincs könnyű dolguk, hiszen a szálloda igazgatója és főpincére mindig a legrosszabb pillanatban zavarja meg őket, míg Richard felesége, George édesanyjának ápolónője, valamint a fiatal szerető féltékeny férje csak tovább bonyolítja az amúgy is kínos szituációt. Ráadásul az éjszaka még mindig tartogat meglepetéseket!
 

Ha nem szeretnél lemaradni az év vígjátékáról, akkor irány az Északi Színház jegypénztára, ugyanis már most megvásárolhatod a belépőd, így garantáltan lesz helyed az április 22-én, 15 órától kezdődő előadásra.
 


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: